W tej części wschodniego wybrzeża Mauritiusa nie ma luksusu, tylko miejsce, w którym nowoczesność jeszcze nie wstrząsnęła autentycznością. Wszyscy miejscowi się znają. Wielu z nich nadal utrzymuje się z rybołówstwa i własnej kultury.
W rytm Wielkiej Rzeki Południowo-Wschodniej, która przepływa obok wioski, życie płynie powoli. Namorzyny chronią wybrzeże i są domem dla skorupiaków i skorupiaków. Ponieważ lokalna kuchnia jest niewątpliwie elementem jednoczącym mieszkańców Mauritiusa, postawiliśmy sobie za cel posiadanie jednego z najlepszych kreolskich stołów na wyspie. "Lakaz labé", mistrzowsko zarządzany przez naszych szefów kuchni Christelle i Abdula, codziennie oferuje najlepsze lokalne przepisy.
Większość naszych produktów pochodzi z okolicy; Preferujemy obwody kosztowe. Dzięki naszemu warzywnemu ogrodowi przypraw i sałatek sprawimy, że odkryjesz prawdziwe smaki terroir Mauritiusa dzięki przepisom z przeszłości, które zostały zaktualizowane.
W rytm Wielkiej Rzeki Południowo-Wschodniej, która przepływa obok wioski, życie płynie powoli. Namorzyny chronią wybrzeże i są domem dla skorupiaków i skorupiaków. Ponieważ lokalna kuchnia jest niewątpliwie elementem jednoczącym mieszkańców Mauritiusa, postawiliśmy sobie za cel posiadanie jednego z najlepszych kreolskich stołów na wyspie. "Lakaz labé", mistrzowsko zarządzany przez naszych szefów kuchni Christelle i Abdula, codziennie oferuje najlepsze lokalne przepisy.
Większość naszych produktów pochodzi z okolicy; Preferujemy obwody kosztowe. Dzięki naszemu warzywnemu ogrodowi przypraw i sałatek sprawimy, że odkryjesz prawdziwe smaki terroir Mauritiusa dzięki przepisom z przeszłości, które zostały zaktualizowane.